Bjů tifl

drop 5

Pátá capsule kolekce, která je vždy největší radost, ale taky největší adrenalin. Tentokrát to platí dvojnásob. Tentokrát totální punk. Opožděné dodávky materiálu, nestihnuté fittingy, zrušené produkty, trochu slzy a trochu pochybnosti. Všechno tam bylo. 

O to víc, když se s teamem po dvou Ryzlincích rozhodnete, že chcete, aby tváří kolekce byl váš girl crush - Bára Karpíšková, Bjů. Ta s nezaměnitelným stylem a vnitřní krásou, ta co tak trochu stála na začátku wm před 4-mi lety když mi na IG napsala a poté u nás i nakoupila. Instantní nával endorfinu a pak i příval nových zákazníků. 

S tou jsme chtěli pomyslně uzavřít kruh a posunout se zase dál, tak jak cítíme, že chceme do budoucna být. Je to jako s novým ročním obdobím, chcete pár kusů, být někým novým, ale přesto sami sebou, jen fresh a beautiful.

Tohle jsou podle nás oni, jste ready?

Tess evolution

Kruh se uzavírá se šatama Tess - z tohohle evergreenu, kterému jsou už 3 roky se úpravou stali troje jiné šaty a začínáme tak novou etapu.

Puff šaty Ada - švy i rukávy jsme organicky zaoblili, ať mají volume a jsou hravé. A ten materiál? Měkký prošev, který nebudete chtít sundat. Náš tajný tip na vašeho nového oblíbence.

Everyday šaty Stine - skoro dvojče Tess, a to doslova, má dvojitý šev a prodloužené rukávy, nechybí kapsy ani populární barva taupe. Takový základní easy kus, který nevyžaduje žádný náročný styling.

Pocket dress Mila - asi nejodvážnější co do stylu a struktury. Bohaté nabírané kapsy, volná silueta a nádherná konstrukce rukávů. Z jemného popelínu v beige barvě, aby se lehce kombinovalo, skvěle fungovalo s barevnými keckami a s crop mikinami. Milujeme je.

Ola winter edition

Upgrade dostala i Ola, nabírání nahradily sklady a velkorysý střih je tentokrát doplněn i velkorysým materiálem - taková winter edititon:) Vysoká gramáž a pevná vazba dělá z těhle šatů double love - s keckami perfektní na denní nošení. Vemte je s mokasínami a unesou i event nebo divadlo.

comeback

Comeback slaví šaty Flo, kterých loni bylo jen pár a vy se na ně stále ptáte. Minimalistický kus, který potřebuje už jen cool boty, ale je dostatečně pohodlný i na domácí lounge. Silueta, která je volná, jemná a elegantní. Tentokrát vybírejte ze strukturovaného odstínu taupe nebo hladké oranžové svetroviny. Cosy up, baby.

winter coat

Nový kabát Levi ručně vymazlený do poslední knoflíkové dírky, krejčová nás za něj nenávidí, ale vy ho budete milovat. Vlna zvenku, kvalitní viskózová podšívka vevnitř. Dost dlouhý a zapínací pro váš komfort, dost sleek bez velkých příkras, aby byl univerzální dlouhé roky.

tomboy

Jste-li víc na pánský look, zamilujete si tyhle široké kalhoty Alby. Z teplé vlněné oblekovky, s vysokým pasem a puky budou vaše "go to" se svetrem, mikinou i košilí.

Speaking of košile :) máme tu univerzální oversize "z postele rovnou na hřiště. Je součástí pyžama Frida ale můžete ji koupit i samostatně. Frida je z krásné košiloviny české výroby, s jemným hnědým proužkem. Top má velké rozparky na straně, takže jej můžete nosit i hravě zastrčený, propracované rukávy, lehce balónový look a šik límeček s rozepínáním na knoflíky, takže případné kojení vyřešeno.  Doplněno širokými kalhoty do pasu, et voilá, šik domácí outfit je váš.

loungewear

A nešlo to bez mé osobní lásky, pyžama Moon z ultra jemného GOTS mušelínu. Oversize a sexy, vrací se s navy barvě. Stejně jako set Honey s kimonovým vrškem se zavazováním na straně a kulotkami na gumu. Oversize strohý styl s vůlí na menší těhotenský pupík. 

To live, lounge and mother in! To chceš, Honey.

kimono

Domácí outfit můžete doplnit ještě našim novým kimonem Alma, které je z trojitého hebkého mušelínu, má raglánové rukávy a délku tak akorát na zahalení celého vašeho já. Ve 3 oblíbených barvách. Na doma nebo v létě ven, proč ne.

To jsou oni, naše nové hero kousky v neutrální barevnosti s akcentem oranžové, jak jinak. A k nim přibude už jen kabelka. Oranžová samozřejmě:) pssst. O tom později.

 Mysleli jsme na mámy i ne-mámy, jsou pro každou jednu z vás, která hledá univerzální kus, který využije na více způsobu, chce kupovat méně, ale lépe a chce každý jednotlivý kus milovat. Chce se cítit žensky, pohodlně a cool. Minimalisticky pojaté základní kusy, které zapadnou nenuceně do vašeho pomalého šatníku. Fungují dohromady, ale také zvlášť a doplňují ostatní dropy. Je jich jen pár a vycházejí z vašich největších oblíbenců, jen jsme je malinko rozvinuli. To jsme my. A vy?

niche essentials for wild babies and messy hair mamas

děkujeme našemu dream teamu:

naší múze @bjukitchen

za nádherné fotky @aneta.zimova

za bezchybný make-up @margitavisage

a skvělé zázemí one & only @cashonly_studio_production