calm

třetí drop, už třetí! 

Capsule kolekce, kterou pro vás už nějaký ten měsíc skládám. Minimalisticky pojaté základní kusy, které si obléknete z postele rovnou na hřiště, jak já ráda říkám, a jsou mezi sebou vzájemně kombinovatelné a zapadnou nenuceně do vašeho pomalého šatníku. 

Fungují dohromady, ale také zvlášť  a doplňují drop 1 a 2. 

Tentokrát jsem měla potřebu ubrat. Ubrat styly i styling. Ještě více než kdy jindy mě hnalo "méně je prostě méně“ a asi to souvisí i s nějakým úklidem v sobě. S určitou očistou a vnitřním klidem,  co mě teď před 40tkou provází. 

Chci se na věci dívat jinak. Máte to taky tak? 

Chci jen ty nejzákladnější kusy, ale v super zpracování. Proto jsme v drop 3 udělali jen to nejnutnější, ale za to vyňuňaný:)

Můj hero je kabát Teo - vlněný kabát ze 100% vařené vlny, která skvěle udržuje teplo, je prodyšná a díky lanolinu je i téměř voděodolná. Tato speciální úprava vlny způsobuje nepatrné vzduchové kapsičky, což má za následek hřejivé vlastnosti, trvanlivost, odolnost proti nečistotám, větru, dešti a nízkým teplotám. 

Vezmete si tedy kabát na hřiště, nemusíte se bát náchylnosti materiálu, je super funkční ale s lookem, za který se nebudete stydět ani na rande - win win :) Je v evergreen barvě sand nebo pro odvážnější v blue moon. na mě čeká na věšáku ta druhá verze:)

Nejen na ven se schovám do šatů Flo - minimalistický kus, který potřebuje už jen cool boty, ale je dostatečně pohodlný i na domácí lounge. Raw look strukturovaného materiálu je zde vyvážen siluetou, která je volná, jemná a elegantní.

Comeback slaví lněný lounge set, tentokrát s úpravou kimonového vršku se zavazováním na straně. Oversize strohý styl s vůlí na menší těhotenský pupík. 

To live, lounge and mother in! to chceš, Honey.

A nešlo to bez mé osobní lásky, pyžama Moon z ultra jemného GOTS mušelínu. V šuplíku mám už dvě barvy letní krátké verze, ale tenhle zimní upgrade s dlouhými nohavicemi mě baví snad ještě víc. Oversize a sexy. 

To jsou oni. Jsou 4. A k nim přibude už jen kabelka. pssst. o tom později:) Mysleli jsme na mámy i nemámy, jsou pro každou jednu z vás, která hledá univerzální kus, který využije na více způsobu, chce kupovat méně, ale lépe a chce každý jednotlivý kus milovat. chce se cítit žensky, pohodlně, cool. jde si ráno v tom pyžamu a kabátu pro bagetu a cítí se skvěle. 

jste to vy? :) rozhodně!

niche essentials for wild babies and messy hair mamas