Festive by Zuzana S.

get festive, get party ready

Mini and me look v repete verzi na léto je tu. Společně se Zuzanou jsme naši loňskou spolupráci ještě trochu pimply, protože slavit je pořád co, a to hlavně v létě - svatby, garden party, rozlučky nebo baby showers…mám pokračovat? Sváteční, nebo jak říkala moje babi “hodobóžovej”, outfit je variabilní jako vždy.

K šatům tentokrát přibyla i košile. Protože někdo je prostě “kalhotovej” a taky protože kojení, že…:) Oversize styl ale zůstává, i nabírané rukávy a hlavně keprové stuhy, které dodávají tak akorát slavnostní look. Přední strana dvojitá, lemy mají raw zakončení a materiál? 100% GOTS bavlna :) A moje oblíbená část - krásně nenucený sexy prvek v podobě odhalených zad. I like!

@zuzanastraska nenechává nic jen tak:) byla přísná, dokola jsme to debatovaly a hledaly a koumaly. A já jí za to děkuju. Odhlídnout, naslouchat a vpustit další energie je tak super. Ženská síla je přesně v tomhle.

Tenhle girl gang se tentokrát rozrostl i o Zuzky nádhernou maminku a malého Maxe, takže tohle kolektivní úsilí byla total radost a doufám, že radost udělá i vám.

za och och fotky děkujeme millovaná @aneta.zimova <3

za dokonalý make-up: @hristinageorgievska

a nádherné @zuzanastraska s Emou, Maxem a maminkou

women power rulez