midsommer

midsummer nights and days

Prázdniny, dovolená, time off..., těšíte se, chcete to, potřebujete to. Dlouhé letní dny a příjemné letní noci. S dětmi, s manželem nebo jen tak samy se sebou. V časoprostoru. Představujete si, jak se cítíte, jak se cítit chcete a jak máte na sobě něco och och pohodlnýho a snovýho?

My vám s tím chtěli pomoct:) Udělali jsme takovej malej fresh drop věcí na severské léto ft. Mallorca dreams ft chatička lajf:) Něco v čem vám bude dobře celej den, ale taky něco, v čem půjdete večer ruku v ruce ven. Na drink nebo tři. 

Minimalisticky pojaté základní kusy, které zapadnou nenuceně do vašeho pomalého šatníku, je jich jen pár a vycházejí z vašich největších oblíbenců, jen jsme je malinko rozvinuli.

Puff šaty Ola neboli Tess ft. Ola, tak by se dal nazvat tenhle evergreen. Když jsme na jaře uvedli Olu, hned jste si ji oblíbily, takže se na léto nabízela její krátká verze.  Oversize sukně v téhle kratší verzi zůstává nadýchanější, pudr barva ji dělá ještě romantičtější a co víc, při fittingu vznikl náhodný efekt - dají se nosit i obráceně, rafinovaným výstřihem dozadu a tak z nich uděláte vlastně i Tess:) win win.

Já osobně mám i v létě radši delší šaty v jednoduchých liniích, raději ukazuji spis vršek než spodek, než si ty nohy dám do formy :) tak pokud jste na tom podobně, zkuste everyday šaty Freya, minimal kus, který potřebuje už jen cool boty.

Je to takovej "celodeňák“. Široké lemy do gumy můžete mít cudně do lodičkového výstřihu, ale můžete jej spustit i na jedno rameno a nebo udělat z nich úplně off shoulder na letní večer. Propracované rukávy jsou dostatečně sošné na to, aby byly jen tak volné, nebo můžete pro víc sporty look ohrnout úplně nahoru.

Pro cool efekt jsme je udělali z klasické jemné a chladivé košiloviny, v trendy zeleném nebo lila proužku.

Pro ty, co raději kalhoty, potěšíme kalhotami Maya, které jsou tentokrát z chladivého tencelu a v univerzální barvě sahara. Stačí doplnit už jen vrchem od plavek a jste Mallorca ready:)

Tencel nás bavil a inspiroval natolik, ze z něj vznikl i kaftan Lova. Esence midsummer, lehký, splývavý ale sošný zároveň, snový tak akorát na rande a totální hero produkt na nějakou letní slavnost. Výstřih, rozparky a efekt zdrhování je za nás ideální letní kombo. Milujeme ho a vy budete taky.

Mysleli jsme na mámy i ne-mámy, jsou pro každou jednu z vás, která hledá univerzální kus, který využije na více způsobu, chce kupovat méně, ale lépe a chce každý jednotlivý kus milovat. Chce se cítit žensky, pohodlně a cool.

Relaxed and bold, to live, lounge and mother in. 

.....niche essentials for wild babies and messy hair mamas….

photo: @aneta.zimova 

MUP: @luciebogorova

za lokaci dekujeme - @atelierplojhar