modern motherhood

Mateřství, největší challenge ale ta nejlepší odměna na konci. Pro mě vždy trochu jako každá další kolekce:) A stejně jako v mateřství i při tomhle procesu v tom nechcete být sama. Chcete někoho, kdo vás podrží, vyslechne a řekne, že to bude dobrý. Paralela, která mi jede hlavou od focení, kde se sešly holky, ženy, přítelkyně. Ať už před foťákem nebo za ním. Kde se fotí věci, co my pro vás děláme a chceme, ať máte něco v čem vám bude dobře celej den s dětma a zároveň něco, v čem půjdete večer ruku v ruce ven. Na drink nebo tři. S manželem nebo s přítelkyněma nebo sama. 

bcoz you can have it all, just not all at once, they say:) 

Hlavně se v tom neztratit, najít si balanc, sebe samu a bejt nad věcí. To je pro mě esence modern motherhood a tyhle styly, které tohle všechno jen podtrhují. 

K tomu tyhle cool holky a mámy Silva a Naty a zatím "jen teta" Bára, jejich danish cool vibe a styl. Ty nejzákladnější kusy, ale v super zpracování pro každou jednu z vás. Repetitujeme vaše oblíbence, ale o pár fresh novinek samozřejmě nepřijdete. 

life must be fun.

Největší fun je za mě asi Mathilde - seversky hravá s pruhy a total uvolněná v siluetě. Překládaný výstřih umožní kojení ale funky look zvládne i pracovní event. milovat je budete každopádně.

Pocket dress Mila - asi nejodvážnější co do stylu a struktury. Bohaté nabírané kapsy, volná silueta a nádherná konstrukce rukávů. Z jemného popelínu v pink bubble barvě, skvěle funguje s keckami, crocskami i sandály. Styling tip na chladnější večer - přidejte crop mikinu, klidně s kapucou:)

Máte-li raději více sleek look a volali jste po méně objemných stylech, welcome šaty Sara - splývavá vestová silueta, velké průramky pro více sexy look, odhalující něžné nebo sportovní prádlo nebo crop top, pro větší variabilitu stylingu. Minimal úpletový kus, který potřebuje už jen cool boty.

Comeback slaví šaty Flo, v summer verzi ze směsi chladivého tencelu a lnu, v dostatečně pohodlném střihu na celé léto. Minimal kus v maximal provedení, se siluetou, která je volná, jemná a elegantní.

Speaking of elegance - meet Justine - hravé, něžné šaty s detailem dvou švů v nádherném embroidery provedení, na tenká minimal ramínka s povinnými kapsami a v 7/8 délce. Look, který lze stylovat "up" pro nějakou slavnostní událost nebo "down" casual s keckami. 

Ze zbytkové metráže, so hurry up.

Z evergreenů Tess je upgrade - puff šaty Ada - švy i rukávy má organicky zaoblené, ať mají volume a jsou hravé. A ten materiál? Měkký prošev, který nebudete chtít sundat. V barvě vanilla, která rozzáří každého.

Alex - nabírání nahradily sklady a velkorysý střih je tentokrát doplněn i velkorysým materiálem. Vysoká gramáž a pevná vazba dělá z těhle šatů double love - s keckami perfektní na denní nošení. Vemte je s mokasínami a unesou i event nebo divadlo. short or long? Výběr je na vás.

A krátkou nebo dlouhou verzi můžete vybírat i u šatů Ola - klasika, která se neomrzí, oversize a oboustranná, výstřihem vpřed nebo vzad pro dva různé looky a řekněme si upřímně i různě velká prsa....novinkou je materiál, nadobro opouštíme na šatech tolik ohraný mušelín a nahradili jsme jej pavučinkovou bavlnou s jemnou strukturou , nejlepší na léto, v lehounké gramáží pro ten nejpříjemnější pocit na těle.

*mama hack - s legínovými cycling shorts využijete i na kojení.

Šatů je tam dost, protože to vy nejraději, ale nezapomněli jsme ani na ty z vás, co preferujete pánský look. V zimě jste si zamilovali široké kalhoty Alby a tak s velkou parádou jsou teď zpět. Jak jinak než v našem color crush - pink :) Nádherné splývavé kalhoty z letního vlněného kepru na celý rok. Široké dlouhé nohavice s předními puky, vysoký pas a nově 3 velikosti

Tenhle bonbónek je navíc z italské příze, barvený a zpracovaný v ČR. Vaše "go to" s trikem, tílkem nebo košilí? Nebo? S naším novým topem Cloud - Esence léta lehoučký ale sošný zároveň, snový tak akorát na rande a totální hero produkt na nějakou letní party. Asymetrické řasení a u krku tak akorát spadlý na jedno rameno je za nás ideální letní kombo. Milujeme ho a vy budete taky. 

Kupujte méně, ale lépe a milujte každý jednotlivý kus!

Relaxed and bold, to live, lounge and mother in.

Niche essentials for modern motherhood.