wm by jenseleje

Máte pláštěnku? A mohla bych jí vidět?

Našim dětem nesmí od jara do podzimu chybět funkční nepromokavý set, máte to taky tak? Jejich vybavení stavíme vždycky na první příčky důležitosti, ale často sami končíme promočené od hlavy až k patě. :)

A tak jsme se po jednom takovém jarním dešti shodli, že je potřeba pořídit si raincoat taky pro sebe. 

A tady je!

wm by jenseleje

Společně s českou značkou @jenseleje, za kterou stojí skvělé sesterské duo, Marie a Klára, se nám podařilo navrhnout a realizovat raincoat podle našich představ! Pro sebe a taky pro vás. 

Oversized áčkový střih, prostorná kapuca se stahováním, boční kapsy a zapínání na druky české výroby KOH-I-NOOR. Méně sportovní než, co jsme na trhu našli, za to více s městským lookem, který máme tak rádi. Uvolněný, cool. 

Ušité a vyrobené ručně a s láskou v Telči.

rain, rain..do not go away!

Jediný funkční kus, který doopravdy potřebujete. Vyrobena ze 100% nepromokavé pláštěnkoviny, s podlepenými švy. Ochrání vás před jakoukoliv nepřízní počasí a udrží vás v suchu. Díky oversized střihu můžete snadno navrstvit s mikinou, vlněným svetrem, nebo s tenkou péřovou bundou ho snadno vynosíte od jara do podzimu jako plnohodnotný svršek.

Unosím ho?

ROZHODNĚ!

Na hřiště, na procházky po lese, na výlet do Kodaně, ale i do práce, nebo na nákupy do města. Díky univerzální barevnosti lze krásně zkombinovat se zbytkem vašeho šatníku. K džínám, legínám a keckám, širokým kalhotům nebo i přes šaty a boots. Těšíme se na všechny vaše kombinace a dobrodružství.

dream team

hand made by @jenseleje

modelkou nám byla nádherná wild muse @kristinakocianova

za fotky děkujeme naší milované @aneta.zimova