mama gang gone wild

...mámy, "soon to be" mámy a/ nebo ženy, co chtějí být třeba jednou mámy...taková skupina se mi rýsovala v hlavě dva roky; skupina žen, mám, holek, zákaznic nebo budoucích zákaznic, prostě těch, co se mi líbí aurou, stylem a pojetím sebe sama; co se sejdou a s tím nejcitlivějším fotografickým párem, Zůzou a Martinem z Everbay, si to udělají hezký .

Konečně se tak dělo a bylo to snový, jako svatba. Včetně připrav, nerváku s počasím, logistiky lidí, stresu a těšení najednou. Zas znova se přesvědčuju, že je to vlastně jen a jen o lidech a je jedno zda prší, máte dost jídla, nebo vyžhlený šaty.

Když se sejdou takhle úžasný ženy, krásný, srdečný a tak easy going, choděj v písku bosí, mají dva týdny před porodem jako @wnb_mischa, ale jsou total v chillu, zvládají u toho děti s total klidem a neřeší ani déšť jako @dzulees a @olivie.olivie a nebo ta nejúžasnější teta Kája @karolinawer, která je prostě lokální slunce, nemůže to dopadnout špatně.

capsule kolekce drop 2 - minimalisticky pojaté základní kusy, které si obléknete z postele rovnou na hřiště. jsou mezi sebou vzájemně kombinovatelné a zapadnou nenuceně do vašeho pomalého šatníku. fungují dohromady, ale také zvlášť doplňují drop 1 a brzy i drop 3 :)

Vrátila se košile Lotta , která funguje samostatně k jeansům nebo vašim oblíbeným kalhotám a šortkách Ava, které si vezmete v létě k sandálkům nejen na pláž. dohromady tvoří boží pyžamo Moon, jsou z ultra jemného GOTS mušelínu a v limitované barvě blue moon. oversize a sexy. 

Playsuit Gigi je naší dlouhoočekávanou novinkou. Lehká a hravá varianta vašeho denního outfitu z příjemného mušelínu, která se hodí na nedělní výlet nebo každodenní výpravy na písek. pokud hledáte extra pohodlí s cool twistem, Gigi je váš favorit.

Můj nový černý kůň je  pyjama dress Ida - vaše letní uniforma, variabilní ve dvou smyslech - snově bohaté a rozevláté na letní dny i večery, ale pohodlné a jemné, že se v nich klidně i vyspíte. Navíc se dají se nosit zepředu i zezadu - romanticky s mašlí na zádech, nebo více sexy s mašlí vepředu, díky tomu jsou vhodné i na případné kojeni:)

Lněné go anywhere kalhoty Maya, tentokrát v jemnější gramáží lnu, k nim doplňujeme top Lea, který je z té nejhezčí strukturované gázoviny v pudrovém odstínu s rafinovaným rozparkem na zádech.

A protože kojeni je velké téma tak jsem konečně vyslyšela i vaše prosby a milované lounge šaty Tess proměnila na mini verzi Tessa, která má hluboký výstřih a můžete v nich i kojit.

Myslela jsem na mámy i ne/mámy, jsou pro každou jednu z vás, která hledá univerzální kus, který využije na více způsobu, chce kupovat méně, ale lépe a chce každý jednotlivý kus milovat. chce se cítit žensky, pohodlně, cool. Jde si ráno v tom pyžamu třeba pro bagetu a cítí se skvěle. Jste to vy? 
věřím, že přesně vy! 



A já se jen raduju. Že můžu. že se tohle děje a že vám neseme zase něco hezkýho - capsule drop 2.

S láskou, Tess xx 

Fotografickou krásu zajistilo: @everbay.co 
MUA: @kristnakasparova
Produkce: moje nejvíc pravá ruka @teer_ka 
Můzy: Karolína Wernerová, Julie Šurková & Rose, Michaela Živnůstková & mini Čestmír - vítáme tě na světe, Olivie Švarcová & Gabriel, Tess