Karolína

Kdybyste měli znát v životě jen jednoho člověka, byla by to ona. Nepřehlédnutelná kráska s kudrnatýma zrzavýma vlasama, která svojí energií a pozitivním přístupem k životu zaplní každý kout i každou místnost. Má ohromný dar a věřte, že ani vy se mu neubráníte. Miluje energii a spojování lidí a nejen díky tomu vlastní kreativní agenturu, která se zaměřuje jak na PR, tak tvoření obsahu. Miluje hluboce a svoje nejbližší si drží v absolutní blízkosti. Svoji největší lásku a svůj „forever crush“ si bere za muže už za pár týdnů v červnu a bude u toho i jejich 22 týdnů rostoucí poklad, co jí právě roste pod srdcem. Po čem tajně touží a jaké rituály si chce udržet i po narození miminka?

náš červnový girl crush

Moji nejbližší mi říkají… že mám dar propojovat lidi a být od nich obdarována láskou.

Mým dětským snem bylo.... že budu mít jednou šťastnou a zdravou rodinu. 

Nejlepší rada do života byla...od mého dědečka ~ všechno jde, když se chce. 

Nejlepší rada do života, kterou chci dát svým dětem bude... všechno jde, když se chce & láska a pokora je klíč ke všemu. 

Na mateřství se nejvíc těším…až ucítím tu neutišující bezpodmínečnou lásku a zároveň půjdu do nejnáročnějšího projektu, který jsem kdy vytendrovala.

Moje 3 rituály, které chci dodržet i po narození miminka… společný čas s Lumírem, před spaním teplou sprchu a umění se zastavit. 

Uvítala bych, kdyby se ve spojeni s mateřstvím více mluvilo o... to zjistím až v říjnu, řekla bych. 

Kdyby měl den 30 hodin, těch 6 hodin navíc bych.... trávila s lidma, co miluju nebo spala.

Málokdo o mě ví, že... se bojim psů a angličtina není moje nejsilnější stránka. Snad mi s ní můj učitel Steve pomůže! See you soon, Steve!

Tajně toužím umět... všechny jazyky světa, abych se s každým mohla bavit jako ve svém rodném jazyce & pak ještě umět se teleportovat a cestovat tak neomezeně na všechny místa světa.

Na mém dream klient bucket listu stále je... BMW, Bottega Veneta, Ivana Mentlová & NGP. 

Můj nejvíc wild and free moment v životě byl doposud... mám jich víc, miluju být divoká a svobodná, nejčastěji jsem když cestuji, trávím čas s přáteli a cítím rytmus oblíbeného beatu. Naposledy to bylo na rozlučce, kdy jsme s mými nejbližšími tancovali na staré r’n’b hity ve vilce v Toskánsku. 

Top 3 produkty z nabídky Wildmoon jsou...

1. Triko Messy Hair Mama

2. Puff Šaty Ada 

3. Muchláček Tokki

follow

@karolinawer

wild muse