bavvic - senzorické stavební bloky

Představujeme vám multifunkční, revoluční a senzorické stavební bloky Bavvic, které rozvíjí pomocí kreativního a praktického přístupu. Tato vizuálně atraktivní hračka zaměstná nejen vaše děti, ale věříme, že se rádi zapojí i rodiče. Je totiž vhodná pro všechny členy domácnosti, bez ohledu na věk nebo pohlaví.

 Rozvíjí kognitivní a motorické dovednosti, představivost, kreativní a kritické myšlení. 

Funguje na principu "steam toys" - vzdělávací hračky, která připravuje děti na studium akademických, technologických a uměleckých oborů, a to díky geometrickým tvarům a abstraktním formám.

Bavvic je držitelem ocenění v prestižní mezinárodní designové soutěži - red dot design 2022 a ocenění must have získal i od nejvýznamnější polské instituce - Design festival v Lodži.

A jaká byla cesta této čerstvě vzniklé značky?

V roce 2020 se sešli dvě rodiny s nápadem vytvořit dřevěné hračky vyrobené z odpadního materiálu při výrobě oken. Team se skládá z architekta, stavebního inženýra, psychoterapeutky a marketingového manažerky. Idea a výroba hračky započala na základě měření rozměrů dětských rukou a nohou, ideálním úhlem mezi očima a předměty, s kterými si hráli. Zjišťovali jejich oblíbené barvy a materiály. 

A pak architekt zasedl ke stolu a nakreslil bavvic.

Líbí se vám?

V nabídce můžete vybírat ze 4 různých velikostí stavebnicových setů. Od největšího, který obsahuje 64 ks stavebnice až po ten nejmenší a 16 dílky. Stavebnice obsahuje mix dřevěných částí a silikonových spojek v krásných unikátních barvách. Vše zabalené v krásné papírové krabici.

A co můžete ze stavebnice postavit? Nechte se inspirovat celou škálou výtvorů od samotných zakladatelů značky.

Ale nezapomeňte, že “sky is the limit” a fantazii, hlavně té dětské, se meze nekladou.

Hurray!