Aneta

Anetka, něžná přítelkyně, krásná duše, vášnivá čtenářka a hlavně talentovaná fotografka, která protkává svou vášeň pro estetično do všech činností, kterým se věnuje. Ať už je to byt v Dejvicích, chalupa na venkově, cestování nebo jen naše decentní večeře plné jejího humoru.

Momentálně maminka bez miminka, o které přišla v 17.týdnu a která se nebála o této zkušenosti veřejně mluvit. Nic co by jí definovalo, ale i to je paralela, která přichází do života mnoha ženám, nejen v našem okolí a neminula ani jí. Co by vzkázala všem vám, co jste si prošly tím stejným a jakou radu do života má připravenou pro své děti?

náš březnový girl crush

Moje nejoblíbenější knížka z dětství byla...Popelka.

Když jsem byla malá, nikdy jsem nechtěla… se hádat.

Nejlepší rada do života byla... od mého dědečka - bojuj!

Nejlepší rada do života, kterou chci dát svým dětem bude... Rady v rukávu asi žádný nemám. Ale vím, že se budu snažit o pěstování zdravého seběvědomí. Aby se měli rádi i se všema svýma chybama a vyrostli z nich slušný lidi. ,,Pomáhej slabším a starším, ustupuj.” Moje oblíbený.

Na mateřství se nejvíc těším na… nekonečný mazlení a sledování růstu.

Všem ženám, co si prošly tím co, já chci vzkázat… že neudělaly nic špatně. Ať si nic nevyčítají. Co se má stát, se stane. I takhle strašně smutná a traumatizující zkušenost z nás může udělat lepšího člověka. A pokud to přišlo do mého života proto, aby mi to ukázalo, jak silná jsem, tak to přijímám. Protože do té doby já o své síle nemohla vědět míň. Jsme opravdu, opravdu, opravdu ty nejsilnější bojovnice! A zvládneme všechno, co budeme chtít, jakkoliv je ta cesta trnitá.

Nejšťastnější jsem když… Já se snažím být šťastná pořád.

Málokdo o mě ví, že… boj s malým sebevědomím je můj každodenní chleba.

Můj oblíbený rituál je... alespoň 10 minut čtení, cvičení, nebo masáž gua sha kameny.

Při tvorbě myslím na... modelku, aby se se mnou cítila dobře. A na klienta, aby byl spokojený.

Kdybych nefotila, byla bych... psycholožka, terapeutka. 

Moje vysněné focení vypadá tak, že… si mě klient zvolí kvůli tomu, že se mu má tvorba líbí. Ví, co chce, kouká se mi pod ruce a má to pod kontrolou. Ale zároveň mi nechává volnější ruku, protože má ke mně důvěru. Tohle vše a dobrá nálada k tomu - sen.

Můj nejvíc wild and free moment v životě doposud byl… naše svatba

Mým snem pro rok 2022 je... Hlavně, ať jsme všichni zdraví.

Můj muž o mě říká, že ... jsem světlo jeho života.

Top 3 tipy na letní výbavu z wild moon za mě jsou… Give me all! Bavlněná vesta, Deka Folie, Gorgon amulet.

follow

@aneta.zimova

wild muse