Iva

Iva, divoká, nádherná a inspirativní. Zakladatelka značky ODIVI a podle mě originál messy hair žena a teď už i máma malého Tonyho. Nomad, srdcem na horách, nohama u oceánu a tam někde mezi tím částečně i v tepajícím městě, kde se ráda potká s lidmi, s kterými může rozebírat všechny inovativní myšlenky, které ji vyskakují jako popcorn. Jedna z největších průkopnic udržitelné módy a stylu života v ČR, kritička nadspotřeby a konzumu. Milovnice architektury, která tak dlouho toužila po vlastní glamping kabině, až koupila chalupu v Portugalsku. Její nekonečné snění a žití života plnými doušky je to, co na ní milujeme my. 

Go Iva, Go!

náš květnový girl crush

Moji nejbližší mi říkají…že jsem blázen, ale nakonec mě stejně ve všem podpoří.

Z dětství si nejvíc pamatuji…bohužel to, že být jiný vám může dát dětský kolektiv pěkně sežrat.

Když jsem byla malá, chtěla jsem být…módní návrhářka, ale ted’ už jsem veliká a chci být architektka, horolezec, aktivista a luxusní striptérka.

Nejlepší rada do života byla…žij život o život.

Nejlepší rada do života, kterou chci dat svým dětem bude ... znáte ten příběh o rybáři a podnikateli? 

Nejšťastnější jsem když…můžu tancovat kolem ohně, skákat nahá do nočního oceánu (ideálně po lahvi vína), sjíždět dlouhé manžestrové svahy hor, spát pod širákem, koukat na hvězdy a pak dýchat ranní rosu. No a samozřejmě nejvíc nejšťastnější jsem, když se na mě usměje moje dítě, což jsem si dřív nikdy nedovedla ani představit.

Ideální večer je…strávený kdekoliv venku s lahví naturálního vína, ale poslední dobou spíš ten, kdy mi usne dítě bez větší námahy a scén.

Můj oblíbený rituál je…nemám ráda opakující se a zaběhnuté věci a tím pádem ani rituály žádné nemám …. trochu mě to někdy mrzí a celý život trpím, že nejsem schopna si vést nějaký deník, alespoň ten cestovní.

Moje nejtajnější přání je…kromě světového míru, zastavení environmentální krize a toho, aby všichni moji milí (a nejen ti) byli zdraví? hhhmmmm….. asi objevit teleport a taky  postavit pár designových udržitelných off grid cabin na epických místech, které miluju ….. jenže to není tajný přání, já světu všechno hned vykukám. Takže tajné asi žádné není.

Největší cestovní inspirací pro me zatím bylo... Mexická současná betonová architektura a kontrastní příroda Islandu.

Udržitelnost pro mě znamená…znát příběhy a kontexty za tím, co konzumujeme.

Odivi za 5 let vidim…jako platformu, která sdružuje to, co mě baví a přitahuje lidi se stejnými zájmy a názory.

Nemůžu žít bez…suchého šamponu Amica, legín a sexu.

Můj nejvíc wild and free moment v životě byl doposud... přeplavat v noci Vltavu a každý jeden divoký tanec kolem ohně s mojí bandou divokých holek.

Na wish listu z nabídky wildmoon mám... overal Paul pro Tonyho nebo cokoliv ze second moon - miluju totiž tuhle sekci, sdílení mi dává v této době největší smysl.

follow

@messyhairlife

wild muse